Herken Jij Jezelf In de Volgende Dingen?
Dit Ga Je Leren En Doen
Wie Ben Ik, Saskia de Boer,  Om Jou Dit Te Leren?
Ik ben zó vaak vastgelopen in mijn leven. Ik vroeg veel van mezelf, was een perfectionist en het was nooit goed genoeg. Ik had een continue kriebel van onrust in mijn lijf, sliep slecht en was gestresst omdat ik het allemaal niet voor elkaar kreeg.

Toen ik in 2013 weer tegen aan burn-out aanliep kwam ik bij mijn coach en mentor Pieter van Breemen terecht. Hij wist de juiste snaar te raken en de verandering in te zetten. Toen ik bij hem in zijn grote fauteuil zat dacht ik na een aantal sessies: "Dit wil ik later worden als ik groot ben."

In 2014 startte ik met de opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix. Hier heb ik mezelf drie jaar lang binnenstebuiten gekeerd. Ik heb diepgaand zelfonderzoek gedaan en heb daar heel veel van geleerd. Middels de technieken van NLP, Systemisch Werken en Transcationele Analyse heb ik veel inzicht gekregen in waarom ik doe wat ik doe en me gedraag zoals ik me gedraag.

Daarna ben ik mijn eigen coachingspraktijk Helder Helen gestart. De handvatten die ik geleerd heb mag ik nu doorgeven aan anderen. Dit is mijn passie en doe ik met veel enthousiasme.

Die passie en dat enthousiasme zet ik voor de volle 200% in tijdens deze praktische training. Ik zorg dat je in een veilige setting zelfonderzoek mag doen zodat je kunt groeien. Ik leer jou hoe je met ervaringsgerichte oefeningen tot de kern komt. Jouw kern. 
Voor Wie Is "Persoonlijk Meesterschap" (En Voor Wie Niet)?
  • Je wilt serieus groeien en aan de slag met jezelf. Je wilt werken aan de genoemde onderwerpen en bent bereid hiervoor naar binnen te kijken. Je wilt onderzoeken welke zaken jou nu belemmeren en je bent bereid hier eerlijk naar te kijken. 
  • Je realiseert je dat persoonlijke groei voornamelijk komt door verantwoordelijkheid te nemen voor je gedrag en emoties. En dat je deze verantwoordelijkheid neemt door te kijken waar gedrag vandaan komt en hoe je het in de toekomst anders  gaat doen. Tijdens de training werken we met ervaringsgerichte oefeningen om dit te onderzoeken. 
  • Je wilt écht iets gaan veranderen. Het is minder geschikt voor mensen die vinden "dat ze helemaal nergens aan hoeven te werken"..
  • Je ziet de waarde en het belang van de onderwerpen en hierdoor ook de waarde van deze dag. Je krijgt namelijk info en kennis van hoog niveau. Deze training is niet voor "trainingsjunkies" die weer naar de zoveelste training gaan, maar vervolgens geen actie ondernemen.
Dit Is Wat Anderen Over Saskia Zeggen

“Hoe maak je heldere keuzes? Naar welke innerlijke stemmen ben je geneigd het meest te luisteren? Je kunt die stemmen leren kennen, zodat je weet wat hun intenties zijn. Ik heb bij Saskia op zaterdag 20 januari de training 'Persoonlijk Meesterschap' gevolgd. Het was een dag vol nuttige theorie en mooie ervaringsgerichte oefeningen onder begeleiding van een coach bij wie het plezier en de passie er vanaf spatten."

- Jos Steehouder -

"De afgelopen jaren heb ik vanaf de zijlijn mogen meemaken hoe Saskia zich heeft ontwikkeld tot de mooie persoon die ze is. Met haar eigen ervaringen weet ze mij te inspireren en stelt ze heldere vragen. Onlangs heb ik de training ‘Persoonlijk Meesterschap’ bij haar gevolgd en heb ik zelf mogen ervaren hoe we met een lach en een traan tot de kern van ons ‘levensscript’ zijn gekomen. Saskia straalt rust uit en heeft de gave je dieper naar jezelf te laten kijken. Een mooier cadeau bestaat er niet!"

- Dominique Loof -

"Saskia geeft, door haar heldere en ontspannen uitleg, inzicht in de theorie die onze gedragingen en drijfveren verklaart.  Zij schept een veilige en ontspannen sfeer, waardoor ervaringsoefeningen doorleefd kunnen worden. Een aanrader deze training!"

- Eva Schijven-Bours -

Direct Aanmelden
Datum, Tijden En Locatie

De praktische en ervaringsgerichte training is op zaterdag 4 april 2020 van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het adres is Maliebaan 45 in Utrecht, op de van alle gemakken voorziene locatie van het Coachhuis.

Dit is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer (15 minuten vanaf Utrecht Centraal Station). Tussen de middag is er een heerlijke lunch. Na je aanmelding ontvang je praktische informatie direct per mail.

Meld je hieronder aan! Komt deze datum niet goed uit voor je? Niet getreurd! De volgende editie is op zaterdag 6 juni 2020. Na je aanmelding ontvang je direct alle praktische info per mail.
€ 297,- excl. BTW
  • Interactieve En Praktische training
  • Theorie- en werkboek
  • Persoonlijke Aandacht
  • Heerlijke, Luxe Lunch van 'Tutti a Tavola'
  • 60 Min. Coaching / Follow-Up Na Afloop
JA! IK MELD ME AAN
Meld Je Direct Aan
Heb je eerst nog een vraag? Stel deze dan gerust via het chatvenster rechts onderaan deze pagina. Of stuur een mail naar info@helderhelen.nl. Je krijgt dan binnen 2 werkdagen een reactie. Dit kan per mail of telefoon zijn, afhankelijk van je vraag.

Ik kijk ernaar uit om je bij de training te ontmoeten!
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..